tisdag, mars 07, 2006

Akademiker och Intellektuella

Vill gärna på visa att dom tillhör någon större och högre sammanhang än de övriga medborgarna, bara för att dom går på tex universitetet som alla vet är bara en fortsättning på gymnasiet där det fuskas och festas och levs på skattebetalarnas pengar i nån sorts arbetsskygg sista klondyke utpost, man går där betar av kurs efter kurs och är man bara lite vanlig smart och läser på så skulle vem som helst klara av de där delkurserna, det är ju inte så att man pluggar dygnet runt, alltså vem skulle klara av det.
Men här kommer man till det roliga visa av de här pajaserna tror på fullaste allvar att dom är smartare än låt sig en vanlig arbetare eller bilhandlaraffär typen som whelar och dealar in casha varje dag. Man sitter på vin hak och för kvasi intellektuella samtal om ditten och datten och tror att make the different eller så går man till arbetar klassens sunk hak för att visa sin tillhörighet till de fattiga för man påstår att man har så onte om pengar så man är tvungen och sitta och pissa på deras ställen också, det fula i kråksången är att man gör det här för att visa packet att här kommer vi som har pluggat hela dan och kommer köra om er i medelklass livet vid 40-50 årsålder...? Vad strakt sen har dom bara 10 år på sig att pendla hem till villa jäveln och sina jävla snorungar till landställe och all annan skit dom vill, men sen när det är dags att summera i sjukhuskorridorerna så har dom samma jävla cancer och fett i blodet om inte värre, så dom jävlarna får sitt jävla straff till slut, så misströsta inte alla roliga snygga arbetar brudar och killar ni tar dom först och ni tar dom sen igen på upploppet. suckers.
Fy fan var jag hatar dom kallar sig intelligenta/intellektuella/akemiker, halva jävla arbetslösa sverige består av dem, och så vill dom inte beblanda sig med de andra arbetslösa heller, till och med när dom är utan jobb anses det som viktigare individer.
Feta jävla idioter som inte vet hur man knullar är vad dom är.

Inga kommentarer: