fredag, maj 19, 2006

Fotball factory holiday special edition .Lmt.


Okej här kommer senaste veckans summering angående spelet som är viktigare än politik, kärleksförhållanden och arbete, ja än livet isigsjälv som suger ganska fet hästballe.....
Förra Lördagens FA cupfinal var mycket bättre än CL finalen förrgår, den var mera "fotboll" för det var dels WestHam United mot Liverpool wow liksom WestHam i final med Teddy Sheringham's sista stora match och han är minst lika stor som Henke om inte större, han har gjort mer mål vunnit mer titlar och han har spelat i DIF, hur ofta händer det och dom gjorde en helt jävla otrolig match, de som missade den kan knappast kalla sig för fotbolls intresserade.Det var årets match alla kategorier lillebror mot storebror, lillebror tar ledningen med 2-0 storebror kommer tillbaka, vilket tempo vilka hårda närkamper jämför det mot CL finalen och den norska jävla pissdomarn som dödade matchen i och med utvisningen, det var stor skillnad i passion, och det tekniska insatserna var mins lika bra som i CL finalen om inte bättre, där var en av världens bästa mittfälts strikers Gerrard huhhh vånda Sverige i sommarens VM, han och Lampard kommer knäcka Sverige.
CL finalen, kul för Henke så klart att han vann titeln än kalsong primmadonan Ljunberg, som kanske kommer få en till chans, om han inte blir invalid så mycket skadad han blir iom sin spelstil.

Att Djurgården gjorde en till piss insats mot MFF har jag nu smält, men vad jag inte köper är allt snack om att Quirino kommer att anpassa sig och bli bra så fort planerna blir bra, va fan snubben supose to be a fucking Brasilian! Dom är ju uppväxta med att spela på gator, nertrampade gjord plättar, sandstränder u name it och bollar gjorda av ihoprullade trasor av vad som fucking helst och fan inte använder dom senste jävla adidas dojorna dom använder ta mig fan inga skor alls, kan man inte då leverera på svenska jävla potatis åkrara är det något som är fel, jag tror att killen inte trivs i detta jävla pissland, det är för kallt alla kategorier, mänskligt och klimat mässigt, folks attityder och behavior....det är min egen lill analys, och att Snut Bosse Anderssom borde avgå för ännu ett felvärv är för mig en självklarhet, lägger man en lista med lyckade värv mot en misslyckade värv så vinner skitlistan, helt klart, vad jag föstår ägnar han sig åt att samla pengar på hög som en del andra nissar i DIF's olika styrelser (och det uppläget är en helt annat ballgame).
Men som tur va så kom Doktor Jones tillbaka (efter ha varit borta sedan i höstas, jmf brassen) och visade hjärta och brillians i matchen mot Öster, den nedtagningen till klistra-bollen-på-bröstet-sätt till 2-0 målet..va?
Så i alla fall avsluta man vårsäsongen med hedern i behåll, och att pundarna från söder leder allsvenskan well det kan jag bjöcka på, alla press på dem när allsvenskan startar igen, och alla som varit med i 20 år vet att det alltid ändras efter en stor mästerskaps turnering som Em och VM, det är inbyggt i systemet, så man behöver inte va orolig ens, tvärtom är det inget bra att toppa allsvenskan nu, det är en nackdel.

Vm då..? Jag har mina favoriter helt klara det är Tyskland och England givetvis och tror att någon av dem antagligen Tyskarna som aldrig misslyckas i sina egna turneringar eller i VM. Kommer gå till final och där antagligen möta fucking samba dancing boot shakers, och vis av CL finalen så ser man när det gäller latinska nerver typ Ronaldhino så håller dom inte alltid när det gäller, it's fact.

Inga kommentarer: