torsdag, juni 22, 2006

The shitlist vm 2.0 plus Inez och andra godsaker

Fast börjar med en feelgood historia av
kristina Kappelin om sexobjektet Inez, my good sluta nu
Och självklart en dräggel bild av ovan nämda katt, håll till godo svinpälsar.







Och vad är det här självaste hatobjekt blaskan har plötsligt insett och äntligen är det någon som förstått det Engelska massrörelse eller män i grupp eller huliganproblemet eller vad man nu kan kalla det Simon Bank citat ur AB tisdag den 20 juni:

"Svinig politik
Jag åt middag med Marc-Simon Sagal, en av USA:s främsta idrottspsykologer, och vi var överens om att de svenska spelarna borde se matchen som en enskildhet, att de skulle strunta i allt annat.
- Men så blir det väldigt sällan", sa Dr Sagal och log.
Nej, det blir sällan som man hoppas.
Och några timmar senare slog engelsmännen sönder Köln.
Det här har varit ett så sensationellt publik-VM, precis den drömbild av världen som Fifa vill visa upp. Men engelsmännen passar inte in, de slår av gammal vana och det är så lätt för good old England att peka på svinen och de tatuerade bröstkorgarna och säga: Vi skäms över er.
Men England ska inte skämmas över dem, England ska skämmas över årtionden av svinig politik som gött generationer av arga, unga män i Essex, Yorkshire, Liverpool som vill slå hela jävla världen på käften.
Det här är deras scen, deras krig, i brist på andra. När engelsmännen slår sönder en gata eller stad gör de om VM till bild i stället för motbild.
Så här ser världen också ut, bakom det festliga varumärkessminket"
Word..........
Det är skillnad mot Mats Olsson trötta dräper mot nämda folkgrupp och helt oförstående inför att folk slänger bord och stolar på Tyska uteserveringar.

Okej nog om fotbolls VM, nä okej då...va fan Alexandersson...hade han inte nickat rakt ut mot Cole, hade vi då fått möta Ecuador? Hade han tagit sin markering (just det han är inte back och vet inte hur man markerar bakåt) mot Gerrard 1-2 nick mål
vad hade hänt då, frågorna är många.
Men bonniga fotbollsupportara från skövde, arvika, Åmål etc dom är lika glada ändå för vi spela oavgjort mot England? Hallå ni som bada i fontänen vid plattan, såg vi samma match, visste ni om förutsättningarna?
Och älskade Isak, för fan, du var ej på tårna, vid nåt av målen, but what a hell, kanske inte Shaaban heller hade varit, sånt man ligge och ältar på natten, shit.

Listar lite ofog och otyg istället:

Big One:1
SL blå bussar, okej okej jag vet attt dom inte av någon konstig andledning inte blev utrustade med AC (här kommer Sverige in som bubblare nr 1 Europa) när dom beställdes, men hallå liksom, dom beställdes faktiskt på 2000 talet och AC finns som tillägsprodukt redan då. Sedan surjävla gubbasen som kör dessa snigelbussjävlar inte kan dra på fläkten på MAX och öppna takluckorna mot vindriktningen är ett helt mysterium för mig, folk står plaskvåta och ingen jävel vågar längst fram säga åt gubbaset öh du kan du inte sätta på lite blåst, det är ta mig fan Svenskar i ett fucking nötskal.

Big Two:2
Dito blå fucking tunnelbane tåg. Dito tåg förare.

3:
Debatten i kvällspressen om Norskasparris bruden som ingen jävel förstår vad hon säger ändå, som visat lite skinn, ska få sparken av TV 4 (tack tv 4), vad är det big fuzz about, klart som fan hon ska få sparken, det skulle vem som helst få på jobbet om man ligger och bävrar frámför kåt fotograf, eller hur?

4:
Alla jävla turister som tar upp plats på gator, torg, uteserveringar, kollektivtrafiken, cafeer, affärer, helst ska dom envisas med att gå på bredd så tycker dom att man ska pressa sig uppmot husvägen för att ta sig förbi dem.

5:
Tisdagen besök i spenaten på en Ö i stockholmsskärgård, fy fan myggbett och fästingar som hänger som klasar överallt, aldrig mera.
fotnot:Öl drickande Engelsmän även därute?

6:
Alla andra jävla glo bögar som inte kan släppa blicken ifrån en bara för man går förbi en uteservering, jag menar har dom aldrig sett folk förut? Nej men det är ju så mysigt att sitta och titta på folk! Fucking unbelivble tror ni om man satt och försökte prata med alla dessa individer, prova slå er ner på en ledig stål tjacka in en öl och säg hej jag heter så och så, jag såg att ni titta på mig när jag gick förbi, vad trevligt, jag är en väldigt öppen person som också gillar "möten" och "lära känna nya mäniskor" (det gillar alla nu för tiden/Big NOT) Garanterat skulle dom tro direkt att man var en av dessa vansinnesmän som hugger ner första bästa person som kommer i deras väg, det är 33 åringar (verkar som den mest aktiva mördar/våldtäkt/misshandlar åldern är imellan 30 och 39) hit och dit mest hela tiden så ta mig fan klart är på sin vakt om sitt revir, men för fan släpp blicken efter en och en halv sekund (det är de accepterade läsa av tiden som är socialt accepterad av den del av befolkningen åtminstående själva anser dom har koll på läget)

7:
För tunnklädda jävla bimbos som springer runt på stan och tror dom är några fucking Brittney Spears.

Inga kommentarer: